Когато отблокирате някого във Facebook, получавате ли съобщенията му?

Взе ли Пропуснато Съобщения След Деблокиране На Facebook Пратеник. Тъй като нито една от двете партии може съобщение един друг, когато един от тях е блокиран, така че има няма шанс да пропуснете съобщения или извличане тях след като е отблокиран .

.

По този начин получавате ли съобщения след деблокиране във Facebook?

Не, ако деблокирате контакт, ти все още няма вземете на съобщения той / тя изпрати ти когато те са били блокирани. Тези съобщения просто се губят и изхвърлят. Обаче веднъж деблокирате тях, ако изпратят нови съобщение (пост деблокиране ), то ще платени на ти .



Освен това, какво се случва, когато блокирате някого във Facebook и след това го отблокирате?Така че вместо да се откажете, просто блок лицето. Блокиране На Facebook означава, че публикациите на човек няма да влязат във вашата емисия, съдържанието ви няма да бъде обслужвано тях , и те няма да може да изпраща ти съобщения. И ако ти някога да реши деблокирайте ги , те Ще бъде автоматично добавен към вашия списък с приятели.



Също така, можете ли да получавате съобщения, след като деблокирате някого?

Текст съобщения (SMS, MMS, iMessage) от блокирани контакти (номера или имейл адреси) направете не се появяват никъде на вашето устройство. Деблокиране контакта прави НЕ се показват съобщения изпратени на ти когато беше блокиран. Статията по-долу може да ви помогне ти с тази. Щракнете върху връзката към вижте повече подробности и екранни снимки.



Можете ли да видите стари съобщения от някой, който ви е блокирал във Facebook?

Ако ти блок някой На Facebook ormessenger, ти и двете ще да не могат да си взаимодействат и да не могат да изпращат съобщения . Стар разговор ще бъдете все още във входящата поща, но името на това човек ще не може да се кликва. Вижте блокирането на помощния център на Помощния център: Започнете разговор с ти .

Отговори на свързани въпроси

Някой ще разбере дали ги отблокирам?

Така че, в зависимост от причината за блокирането на този потребител, те може да са в състояние Да кажа че сте блокирали тях на първо място. Ако просто търсите деблокиране потребителят, така че те мога да видите вашите истории и да ви изпрати отново снимки, няма да е необходимо да добавяте потребителя отново. В този случай те няма зная че сте блокирали тях .

Можете ли все още да изпращате съобщения на някой, когото сте блокирали във Facebook?

Мога ли да блокирам някого На Facebook и Все още Изпратете ги a Съобщение ? Защото смисълът на блокиране е да направи потребителите невидими един за друг на място, ти не може да обменя частни съобщения с Auser ти са поставили на вашия блокиран списък. Ти не мога съобщение на някой ти имат блокиран във Facebook .

Може ли блокиран човек да вижда историята на разговорите?

Съобщения: Вашият история на съобщенията с някого, когото си имал блокирана воля останете във входящата си поща. Ако блокиран човек някога е включен в разговор с група приятели, може да успеете вижте теми. Обяснител

Как да извлека съобщения от блокирани контакти във Facebook?

Ако ти блокиран някой на Facebook , не можеш съобщение самият този човек и не можете да видите последните си разговори в Messenger. Ако обаче изтеглите вашия Facebook архив, ще имате достъп за цялата си кореспонденция в миналото като един голям файл. Facebook > Настройки> Изтеглете копие на вашия Facebook Данни. Обяснител

Блокирането на някой в ​​Messenger изтрива ли съобщения?

Ако ти Блокирай някой , Прави То Премахване на Разговор Не. Блокирането на някой ще го направи не Изтрий на разговор конец от всяка страна. С други думи, старите разговори ще останете вътре Пратеник , а ти ще да можете да ги четете, докато не направите ръчно Изтрий нишката на чата. Обяснител

Как изтривате съобщенията в Messenger от двете страни?

Как да изтриете съобщения във Facebook от двете страни:
  1. Докоснете и задръжте съобщението, което искате да изтриете.
  2. Щракнете върху „Премахване“.
  3. Изберете „Премахване за всички“.
  4. Потвърдете премахването на съобщението.
  5. В нишката на съобщението ще се появи надгробен камък, в който се казва „Премахнахте съобщение“.
Пундит

Колко време след деблокирането на някого във facebook можете да го блокирате отново?

Ако блокирате някого и тогава отблокирай ги , ти трябва да изчакате 48 часа до можеш приятелю тях отново . Пундит

Защо не мога да отговоря на съобщение във Facebook?

Ако видите грешка съобщение казвайки „Ти не мога да отговоря към този разговор ”, може да е, защото: Човекът, когото се опитвате съобщение деактивирали или изтрили акаунта си. Блокирали сте човека, когото се опитвате съобщение , или те са ви блокирали. Пундит

Можете ли да видите дали блокиран номер се е опитал да ви изпрати SMS?

Когато се опита блокиран номер да изпратя ти да се текст съобщение, то няма да премине и те ще вероятно никога вижте „доставената“ бележка. На твоя край, ти ще вижте съвсем нищо. Пундит

Доставят ли се блокираните съобщения?

Сега обаче Apple актуализира iOS, така че (в iOS 9 или по-късно), ако се опитате да изпратите iMessage на някой, който блокиран вие ще остане синьо (което означава, че все още е aniMessage). Обаче човекът, който си бил блокиран от willnever получи това съобщение . Имайте предвид, че не го правите вземете да се' Доставено ' уведомление. Пундит

Как да извлека блокирани съобщения?

Ето как да направите:
  1. Стъпка 1 Отидете в Настройки. Превъртете надолу и намерете иконата Телефон.
  2. Стъпка 2 Изберете Блокиране и идентификация на обаждания. След това ще видите списък с блокиран списък с контакти.
  3. Стъпка 3 Докоснете Редактиране или просто плъзнете наляво, деблокирайте го. След това можете отново да получавате съобщения от този номер.
Учител

Какво се случва, когато някой, когото сте блокирали, ви изпрати съобщение?

Кога блокирате контакт, техните текстове gonowhere. Човекът, чийто номер тиблокиран няма да получи никакъв знак, до който се изпраща съобщението им ти беше блокиран ; техен текст просто ще седи там и ще изглежда, въпреки че е изпратено и все още не е доставено, но всъщност ще бъде загубено за етера. Поддръжник

Когато блокирате някого във Facebook, той ще знае ли?

За жалост, ти не получавайте известия кога някой те блокира На Facebook . По същия начин всеки блокирате волята не получават a уведомление . Блокове са напълно тайни и единственият начин ти мога познай някого е блокирал ти е когато профилите му изведнъж изчезват или когато ти не мога да го намеря в търсене. Поддръжник

Как изтривате приятел във Facebook, без те да знаят?

Да се изтрий приятел заявка: Отидете на facebook .com / find- приятели . Щракнете Изтрий Заявка.

За да освободите приятел от някого:
  1. Отидете в профила на този човек, като въведете името му в лентата за търсене в горната част.
  2. Задръжте курсора на мишката над Приятели в горната част на техния профил.
  3. Изберете Unfriend.
Начинаещ

Някой ще разбере дали ги отблокирам?

Ако ти отблокирайте някого , няма да се покаже във вашата емисия новини. Въпреки това, ако ти Добави тях като приятел, то ще се показват във вашата емисия новини и хронология. Няма друг начин за някой за да видите, че вие отблокиран някой друго? Начинаещ

Какво се случва с вашите съобщения, когато блокирате някого във Facebook?

Блокиране . Кога блокирате някого , те вече няма да мога да се свържа ти (напр. изпращане вие съобщения , повикване ти ) на Messenger или на Facebook чат. Ти може също да игнорира разговор, да изключи известията за разговор или да изтрие разговор. Начинаещ

Можете ли временно да блокирате някого във Facebook?

Щракнете в горния десен ъгъл на Facebook и изберете Настройки. Отидете отляво на Facebook и щракнете върху Блокиране. Щракнете върху Блокиране в лявото странично меню. Въведете името на лицето ти искам да блок и щракнете Блок . Начинаещ

Как изтривате съобщение, което сте изпратили във Facebook, преди някой да го прочете?

Не е възможно изтриване изпратено или получени съобщения от входящата поща на приятел. Има обаче някакво заобиколно решение да се отбележи съобщение като спам или злоупотреба (inActions), тогава Изтрий то от твоя съобщения , и деактивирайте / деактивирайте акаунта си (и го активирайте отново след няколко часа), така че и двамата няма да го видят.